Kočka Poškrábání Míč Hračka Kotě Sisal Lano Míč Palubě Broušení Tlapky Hračky Kočky Škrabadlo Opotřebení-odolné Pet Nábytku dodávky
Pet Products

Kočka Poškrábání Míč Hračka Kotě Sisal Lano Míč Palubě Broušení Tlapky Hračky Kočky Škrabadlo Opotřebení-odolné Pet Nábytku dodávky

Cena:

466.67 Kč 666.83 Kč

Množství:

Popis Produktu

* Nábytek Ochrana: Vaše kočka může snadno brousit své tlapky, se zabránilo kočky z poškrábání vaší podlahy, pohovka, polštáře a nábytek.

* Přilákat Kočky'Attention: Přilákat vaší kočky ke hře.přinášejí radost na ně, Chránit váš nábytek před poškrábáním a splňují kočka je přírodní poškrábání instinkt.

* Snadná Instalace: Jednoduché ovládání.Vyrobeny z masivního dřeva a konopí lano materiál, recyklovatelný, šetrný k životnímu prostředí, odolné proti opotřebení.

* Jednoduché, módní a univerzální.Přírodního dřeva a moderní nábytek ve stylu rodiny nejsou nenápadný a splynout v

O zpětnou vazbu

Poskytujeme kvalitní služby, doufám, že se vám nechte 5 hvězd pozitivní zpětnou vazbu,pokud máte jakékoliv nespokojenosti, prosím, kontaktujte nás, slibujeme, že budeme řešit to pro vás.

Velkoobchod a Drop shipping:

Podporujeme Pokles lodní dopravy a velkoobchod, Pro velkoobchod, prosím, neváhejte a kontaktujte nás získat nejlepší cenu.

O doprava:

Náš sklad pracuje 24/7, a ten balíček doručíme k vám tak rychle, jak je to možné.

O Sněhová Koule:

Sněhová koule pet je tým, který miluje zvířata.Máme možnost určit, potřeby pro domácí zvířata a vyrábět produkty, které jsou nejvíce vhodné pro domácí zvířata.To bude provázet celý život a je hoden vaší upřímné léčby.

Specifikace

SKU: w248464

  • Materiál - Dřevo
  • Původ - Pevninské Číně
  • Typ - kočky
  • CN - Zhejiang, Jiangsu
  • Ne. Úrovní - Jedna Vrstva
  • Typ Položky - Škrábadla

Dát své Recenzi: