Pet Tunelu Stan, Teplý Úkryt Playtent Malé Pet Klece Rohový Dům Hračka Křeček Postel Malých Zvířat Krásnou Skrýš Dům 6XDE
Pet Products

Pet Tunelu Stan, Teplý Úkryt Playtent Malé Pet Klece Rohový Dům Hračka Křeček Postel Malých Zvířat Krásnou Skrýš Dům 6XDE

Cena:

281.67 Kč 365.82 Kč

Množství:

Popis Produktu

Vlastnosti:

OOTDTY

Dejte své malé domácí zvíře dokonalý úkryt s našimi pet stan, Tento dřevěný rám trojúhelník-stan poskytuje bezpečné a zábavné místo pro morčata, křečci, veverky a další malá domácí zvířata.

Pet klece rohu stanu vlastnosti okenní závěs pro zvýšení bezpečnosti, stejně jako kruhové otvory na obou stranách pro vašeho domácího mazlíčka, aby peekout a prozkoumat.Vyrobeno z lehké polyesterové materiály, tento stan je ideální pro udržení svého chlupatého přítele v teple a pohodlí.

Tento stan je ideální pro malé pet-majitelé chtějí poskytovat své zvířata s bezpečný a příjemný prostor na hraní a odpočinek.Ať už máte morče, křeček, ježek, nebo jiné malé zvíře, budou milovat tento teplý úkryt.

Set-up Křeček Stan ve vaší domácí zvířata, klece nebo playarea pro hodiny zábavy a relaxace.Jeho ideální místo pro ně k ústupu, když potřebují nějaký čas o samotě, nebo se cítí strach.Navíc, jeho kompaktní velikost je snadné se pohybovat a ukládat pryč.

Přidat oblíbené barvy, aby vaše domácí mazlíčky bydlení-dům s našimi pet stanu.Je to nejen funkční a pohodlné, ale také přidat dotek-žádné malé domácí zvíře stanovišť.Váš chlupatý přítel bude-láska má své vlastní malé místo pro volání domů.

Specifikace:

Materiál: Polyester

Rozměry výrobku: přibl. 37x25x22cm/14.56x9.84x8.66inch

Barevné Možnosti: Růžová/Modrá

Balíček Zahrnuje:

1x Malý Pet Dům Stan

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-2cm chyby vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

Specifikace

SKU: w461301

  • Materiál - BAVLNA
  • CN - Guangdong
  • Původ - Pevninské Číně

Dát své Recenzi: