Domácí Léčba Diabetické Nízké Úrovni, Studený Laser Terapie, Hodinky Na Zápěstí Pro Vysoké Hladiny Cukru V Krvi Akupunktura Zařízení
Krása & Zdraví

Domácí Léčba Diabetické Nízké Úrovni, Studený Laser Terapie, Hodinky Na Zápěstí Pro Vysoké Hladiny Cukru V Krvi Akupunktura Zařízení

Cena:

3 596.06 Kč 7 817.64 Kč

Množství:

Popis Produktu

Domácí Léčba Diabetické Nízké Úrovni, Studený Laser Terapie, Hodinky Na Zápěstí Pro Vysoké Hladiny Cukru V Krvi Akupunktura Zařízení

Nové hodinky styl, speciálně určené pro středního věku a starší lidé, používaný ke zmírnění kardiovaskulárních a cerebrovaskulárních onemocnění, jako jsou hypertenze,hyperlipidémie, hyperglykémie, hyperviskozitě, koronární srdeční onemocnění,atd. Krevní buňky celého těla bude cirkulovat skrz zápěstí, a po ozařování akupresurní body tady, krevní oběh a metabolismus lze urychlit.

Co je označení HLKGO-WS11F

Snížit hypertenze, hyperlipemia, hyperglykémie, snižují krevní tlak, čistí krev, snižují krevní viskozity, adjuvent léčbu a prevenci som dalších nemocí, které mohou způsobit ischemické kardiovaskulární a cerebrovaskulární onemocnění.

Arterioskleróza a bolesti hlavy

SROVNÁNÍ PŘED A PO POUŽITÍ

Liší od medicíny a chirurgická léčba, laser fyzioterapii nemá žádné chemické komponenty a rizika následků.To je průběh léčby a musí být použity konzistentně.Obecně platí, že příznaky jsou dvakrát denně, průběh léčby každé dva týdny, a 4 kurzy nepřetržitého používání bude postupně obnovit účinek.

PRINCIPY HODINKY TERAPIE

1.ABSORBUJÍ FOTONY

Absorpce velkého množství fotonů, přes radiální

tepny

2.CIRKULUJÍCÍ KREVNÍ CÉVY

Laserové fotony posílit krevní cévy, krevní oběh v celém těle

3.ROZPUSTIT A VYPOUŠTĚNÍ

Vyhnat aterosklerotických odpadu z krevních cév

Princip léčby:

Tento bod je na základě moderní laserové medicíny a osvědčené klinické praxi.Na zařízení se vztahuje nízké úrovni 650nm vlnová délka laseru.Náš přístroj využívá explicitní ozařování změnit biologické vlastnosti a odstranit vrstvu tuku/cholesterolu z červených krvinek, čímž se zlepší činnost, deformovatelnosti, a kyslíku, nosnost buněk, ke snížení koncentrace středu molekuly v krevním oběhu.Tento proces zlepšuje lem reologické vlastnosti při snižování triglyceridů a cholesterolu pro účinnou léčbu a prevenci srdečních a mozkových onemocnění.

Co je výhody HLKGO-WS11F?

Žádné vedlejší účinky / Žádné riziko infekce.

Dobře se hodí pro bolesti citlivých pacientů a dětí.

Až 12 léčebných bodů ve stejnou dobu.

Kombinace různých laserů, prokázané klinické účinky.

Různé hloubky průniku a účinky

Lepší a rychlejší zdravotní účinnost, tak širší škálu aplikací.

Probíhající klinické a technický rozvoj systémů a terapie.

Často, při současném snížení spotřeby drog.

CE certifikované .

Koupit jeden, dostanete dva dárky zdarma (balíček včetně ušní aplikátor*1+nosní aplikátor*1+hlavní jednotka*1+připojení vodiče*1)

Léčebný účinek:

Po 30 min ošetření-ČERVENÁ BUŇKY: přes mikroskop , podívejte se na červené krvinky .můžeme vidět krev, červené krvinky aktivní, svobodný a zpět k normálu.Lékař může také kontrolovat Hemorheology to by také rozdíl .

Asi po 30 dnech léčby-PACIENT POCIT,: bolest Hlavy, závratě, tlak na hrudi, dušnost, bušení srdce, ospalost, nespavost, necitlivost, ztráta paměti a další symptomy změnit nebo zmizet

Asi po 3 měsících léčby-HOSPITIAL TEST: pacient mohli vyzkoušet Hemorheology , viskozitu krve, hladinu cholesterolu, triglyceridů, lipoproteinu s nízkou hustotou.

Denní použití může účinně zabránit mozkové trombózy, mrtvice, náhlá smrt, kardiovaskulární a cerebrovaskulární onemocnění.

3-5 dní, můžete udělat jednu krve detekovat, nebo CT detekovat, mozku a srdce krví a kyslíkem, který zlepší o 30%

O 6 měsíců později, 80% diabetické sekrece inzulínu dosáhne normální úrovně.

Přátelské tipů:

1) Není vhodný pro následující skupiny: pacient s rakovinou, těhotenství, pacientů s hemoragickou onemocnění.

2) Děti smí používat přístroj pod vedením svých rodičů.

3) starší pacienti a citlivých pacientů musí přijmout nízkou spotřebou a krátkodobá léčba na začátku, tempo práce by mohla být zvýšena, jak tělo se přizpůsobí.

FAQ:

1. Kde jsou radiální tepny, Neiguan acupoint, nosní dutiny, Daling acupoint a ulnární tepny?A jak nosit a používat?

První Krok: Používejte hlavní stroj na vnitřní straně levého zápěstí, a držet klíč povrch hlavní stroj paralelně k první cross obilí, aby bylo zajištěno, laser vyzařuje radiální tepny a neiguan acupoint přesně, a pak připevněte na zápěstí pásek bez snímek.

Druhý Krok: Vložte nos laser drát v konektoru na hlavní stroj, nosit nosní čepice pro tento laser drát, pak můžete začít léčbu.

Specifikace

SKU: w75419

  • Ukončit Výstupní Ovládání Laseru - 3 Stupně pro Nastavení Laserové Ošetření Hodinky
  • Původ - Pevninské Číně
  • Design - Zlidštění Laserové Ošetření Hodinky
  • Výhodou - Domácí Lék Bio Laserová Terapie Laserová Léčba Hodinky
  • Značka - HLKGO
  • Název Produktu - Diabetes Stroj Nízké Úrovni Laserové Terapie Náramkové Hodinky Krevní Tlak, Krevní Cukr, Cholesterol, Předcházet Srdeční Problémy
  • Vlnová délka - 650nm laserová terapie apparatu Laser
  • Aplikace - Ruku
  • Materiál - Z Nerezové Oceli
  • Číslo Modelu - HLKGO-WS11F
  • Laserové médium - Laserové medium Laserové Ošetření Hodinky

Dát své Recenzi: