Nový Ledový Obklad Masáž Zbraň Elektrické Bicí Pistole Masér Pro Tělo, Krk, Zpět, Sportovní, Hluboké Tkáně, Svalová Relaxace
Krása & Zdraví

Nový Ledový Obklad Masáž Zbraň Elektrické Bicí Pistole Masér Pro Tělo, Krk, Zpět, Sportovní, Hluboké Tkáně, Svalová Relaxace

Cena:

395.49 Kč 470.85 Kč

Množství:

Popis Produktu

Ideální Dárek Pro Vaše Rodiny, Přátele, Milence a Sebe.

【Výkonný Multifunkční Masážní Zbraň】:MUKASI masáž zbraň hluboce uvolňuje ztuhlost svalů tím, že poskytuje výkonné perkusní masážní terapie.To může zlepšit celkový zdravotní stav měkkých tkání těla, prevenci zánětu, který způsobila tím, že adheze mezi fascie a svaly.Výkonný masážní přístroj je vhodný pro každého, od profesionálních sportovců až po rekreační cvičence.

【Unikátní Studený Obklad Funkce+Super Aerodynamický Design】:unikátní studený obklad funkci je jeho největší atrakcí.Tato funkce může snížit otok a bolest úleva, když klouby nebo svaly jsou oteklé, poskytovat komplexnější péči o vaše svalové zdraví.Plus, efektivní design a cool dýchání světlo, aby masáž zbraň, plný smysl vědy a techniky.

【5 Masáž Hlavy+8 Nastavitelných Úrovní Rychlosti】:MUKASI hluboké tkáně svalové masér přichází s 5 náhradních hlav, které se vejde všechno vaše tělo regionů.Každá masáž hlavy je navržen pro specifické svalové skupiny, aby účinně uvolnit svalové napětí a zmírnit bolest.Masér má 8 úrovní rychlosti, která umožňuje nastavit rychlost, aby poskytnout správný tlak podle vašich potřeb.

【Super Tichý+LCD Displej】:Toto hluboké tkáně masáž zbraň speciálně navržen s vysokým točivým momentem motoru, který přináší hluboké a silné high-penetrace.Co více, přináší super tichý při masáži, můžete si vychutnat svůj čas na odpočinek.Profesionální tělo masér s vysokým rozlišením dotykový displej LCD, můžete jasně vědět, úrovně rychlosti a zbývající energie v každém okamžiku.

【Dlouhá Životnost Baterie】:hluboké tkáně masáž je vybaven 1800mAh vysoce kvalitní lithium baterie, poskytující alespoň 4 hodiny, Nabíjení 2 hodiny.To je také navržen s 15-minut intelligent power-off, která chrání vaše svaly a chrání přístroj před přehřátím.

【Ideální Pro Darování】:MUKASI masáž zbraň je ideální dárek pro zvláštní příležitosti, jako narozeniny, výročí, promoce, Den matek, Den otců, Den svatého Valentýna, a Vánoce!Dostat své svalové masáže zbraň dnes!

Seznam Balíček

1*Masáž Zbraň

5*Masáž Hlavy

1*Typ-C Nabíjecí Kabel

1*Uživatelská Příručka

Mocné, Hluboké Tkáně Masáž

Hluboké tkáně masáž zbraň se zaměřuje na hluboké svaly a pojivové tkáně.Pomáhá zmírnit svalovou ztuhlost a bolestivost, zlepšuje měkkých tkání zdraví po celém těle.To také pomáhá odstranit únavu a pomáhá vám relaxovat lépe.

Super Aerodynamický Design

Aerodynamický design a cool dýchání světlo, aby masáž zbraň, plný smysl vědy a techniky.

Unikátní Studený Obklad Funkce

Studený obklad funkce může snížit citlivost tkání na bolest, snížit a zpomalit downthie uvolňování histamines a kyslíku volné radikály, což je velkou inovací v historii masáž zbraně.

Druh Připomenutí: ledově studený obklad funkce vyžaduje umístění masáž hlavy v chladničce nebo kostky ledu na pár minut před použitím.

High-točivý moment Motoru 12mm Amplituda

MUKASI Masáž zbraň je vybaven novou generací motoru, který má amplitudu 12mm, což umožňuje bicí proniknout do hlubokých tkání.Určen pro všechny svalové skupiny, relaxaci a tvarování těla.

5 Masáž Hlavy

MUKASI masáž zbraň je dodáván s 5 různými druhy masáží hlavy.Můžete masáž šíje, dolní a horní záda, ramena, bederní, pas, nohy, atd. Ergonomická rukojeť design, snižuje svalovou ztuhlost.

Kulová Hlava

S Plochou Hlavou

Kulku Hlavou

Vidlice Hlavy

Studený Obklad Hlavu

Dlouhá Životnost Baterie

Hluboké tkáně masáž je vybaven 1800mAh vysoce kvalitní lithium baterie, poskytující alespoň 4 hodiny, Nabíjení 2 hodiny.

*Výše uvedené údaje jsou naměřené v laboratoři, skutečné využití bude mírně lišit v závislosti na konkrétních okolnostech.

Tichý Operatoin

S unikátní klidné glide technologie a high-točivý moment motoru, který produkuje pouze 40dB zvuku ve vaší práci.Můžete si vychutnat svůj čas masáže tiše a pohodlně.

LCD Dotykový Displej

Vybaven vylepšenou high-definition LCD displej pro přesné zobrazení síly a intenzity masáže, která vám pomůže přesně nastavit intenzitu a zkontrolujte úroveň nabití baterie.Tam jsou 8 nastavitelných úrovní rychlosti, aby vyhovoval vašim různé masážní potřeby.

Rychlost Zobrazení Na Úrovni

Baterie Zbývající Zobrazení

Inteligentní Časování Ochrany

Modernizované s inteligentní načasování ochrany, trvalé použití pro více než 15 minut, nebo používání více než 15 minut se automaticky vypne.

Specifikace

SKU: w70563

  • Typ Položky - Masáže & Relaxace
  • Materiál - ABS
  • Původ - Pevninské Číně
  • velikost - Medium, Small, Large
  • Použití Režimu - Elektrické
  • Značka - BXA
  • Aplikace - TĚLO

Dát své Recenzi: