Proutěné Lampy Odstíny, Tkané Kulaté Retro Boho Světlý Odstín Proutěný Lustr Stínítko Kryt Světla Náhradní Lampa Odstíny Pro Stěny
Osvětlení Příslušenství

Proutěné Lampy Odstíny, Tkané Kulaté Retro Boho Světlý Odstín Proutěný Lustr Stínítko Kryt Světla Náhradní Lampa Odstíny Pro Stěny

Cena:

390.43 Kč 557.63 Kč

Množství:

Popis Produktu

Přinést bohémský kouzlo do vašeho domova s naší ratanový lustr stínítko!Složité konstrukce a vzory vytvořit krásné, elegantní a jedinečné projekce na stěnách.Snadná instalace s veškerým příslušenstvím v ceně a je dodáván s pokyny k instalaci.Ideální pro jedinečný narozeninový dárek.Produkují vynikající výsledky s touto ohromující stínidlo.

Specifikace:

Název produktu: Ratan Odstín Přívěsek

Materiál: přírodní ratan

Balení Seznam:

1* Ratan Odstín Přívěsek

Upozornění:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení položky barva může být mírně odlišný od obrazu.

Vzhledem k různé ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Udržitelný Design: Zajistit bezpečnější a trvanlivější možnost osvětlení pro váš domov dekor s našimi ručně tkané přírodní ratan zábal stínidlo.Jeho udržitelný design dodává český kontaktu, zatímco podpora eko-přátelskost.

2.Elegantní Osvětlení: Naše ratanové stínidlo je přirozené, dvoubarevné stínidlo vydává měkké a příjemné světlo, promítací krásné, elegantní a jedinečné vzory na zdi.Jeho sofistikované matné šedé a povlečení dokončí přidat kultivovanosti a třídy, vytvoření skutečně zvýšené atmosféru v jakékoli místnosti.

3.Nastavitelná Výška: Pak našroubujte žárovku a nastavit výšku podle vašich představ s našimi ratanové stínidlo.Kompletní včetně příslušenství a návodu k zapojení, je snadné nainstalovat a užívat si.

4.Víceúčelové a Univerzální: Přidejte tuto univerzální ratanové stínidlo malé kuchyně a získat vynikající výsledky s jeho přírodní, teplé světlo.Perfektní doplněk do vaší jídelny nebo haly, nabízí elegantní design, který se hodí různé styly, přináší teplo a pohodlí do jakéhokoli prostoru.

5.Ideální Dárek: Překvapení vašemu příteli nebo blízkým při jakékoliv příležitosti s této jedinečné Ratanové Stínidlo.Pozvednout vzhled jakékoliv místnosti, s jeho přírodní a elegantní design, ideální pro Vánoce, Nový Rok, narozeniny, nebo jen proto, že.

Specifikace

SKU: w6686

  • Původ - Pevninské Číně
  • Číslo Modelu - ratanové stínidlo
  • Záruka - no
  • Funkce - Jako obrázek
  • Hmotnost - 800g
  • Materiál Těla - Bakelit
  • Styl - Moderní Styl
  • Typ Položky - Stínidla
  • Délka - as picture

Dát své Recenzi: