Detangler Kartáč Přísada K Usnadnění Rozčesávání Multi-Použití Kartáč Pro Mokré A Suché Vlasy, Ženy, Péče O Vlasy Styling Nástroje, Kartáče Na Vlasy Pro Suchou Mastnou Dlouho
Pet Products

Detangler Kartáč Přísada K Usnadnění Rozčesávání Multi-Použití Kartáč Pro Mokré A Suché Vlasy, Ženy, Péče O Vlasy Styling Nástroje, Kartáče Na Vlasy Pro Suchou Mastnou Dlouho

Cena:

157.10 Kč

Množství:

Popis Produktu

Tento detangler kartáč je snadné použití na mokré i suché vlasy, navíc je to v pračce pro snadnou údržbu.Jeho jednoduchý, ale stylový vzhled je ideální pro každého, kdo hledá přidat dotek glam, aby jejich vlasy rutina.S tímto štětcem dosáhnete nadýchané, zdravě vypadající zámky v žádném okamžiku.

Specifikace:

Název výrobku: přísada k usnadnění rozčesávání masážní kartáč

Hmotnost: cca 29g

Velikost: cca 15.7*5.6*3cm/6.18*2.2*1.18 palce

Materiál: Termoplastický elastomer materiál + polypropylen

Balení Seznam:

1 ks*přísada k usnadnění rozčesávání masážní kartáč

Poznámky:

1. Vzhledem k monitorování teploty barev, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, některé obrázky zboží může mít nepatrné barevné rozdíly, barva v druh zvítězit!

2. Vzhledem k různé ruční měření, prosím, aby nepatrný rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Ergonomický Design: bez Námahy detangle vlasy s naší přísada k usnadnění rozčesávání kartáčem je pohodlné uchopení vyrobeno s vydlabané a ruku dlaní tvar pro snadnou manipulaci.

2.Univerzální Využití: Užijte si lepší péči o vlasy zkušenosti s naší přísada k usnadnění rozčesávání kartáčem vybavené malé zrcátko na rukojeti je zpátky.Vhodný pro mokré a suché vlasy, je také přichází s dostatkem vnitřního prostoru pro čelenky a další příslušenství, takže je vhodný pro vaše potřeby pro péči o vlasy.

3.Flexibilní Štětiny: Použití vysoká pružnost materiálu, vlasy detangler kartáč snadno klouže přes uzly a spleti.S integrovaným design a omyvatelný funkce, péče o vlasy nebylo nikdy jednodušší a více inovativní.

4.Prostorově úsporné Skladování: přísada k usnadnění rozčesávání kartáčem pro kudrnaté vlasy zajišťuje snadné přísada k usnadnění rozčesávání s jeho flexibilní zuby, které lehce přes kadeře bez problémů.Jeho kompaktní, prostorově úsporný design se snadno vejde do vaší tašky s stylový vzhled.

5.Stimulovat Pokožku hlavy a pro Zdravé Vlasy: Využít tento přísada k usnadnění rozčesávání kartáčem pro zvýšení oběhu a odstranění lupů pro snadné, načechraný vlasy.Aby se zabránilo zamotání a poškození, zatímco masíruje pokožku hlavy a chrání proti třepení.Praktické mokré vlasy nástroj.

Specifikace

SKU: w429362

  • Původ - Pevninské Číně

Dát své Recenzi: