Velké Sametové Dýně pro Dekorace,Ručně vyráběné Umělé Sklizeň Dýně,Podzim, Halloween, den Díkůvzdání Domů Dekor(Oranžová)
Osvětlení Příslušenství

Velké Sametové Dýně pro Dekorace,Ručně vyráběné Umělé Sklizeň Dýně,Podzim, Halloween, den Díkůvzdání Domů Dekor(Oranžová)

Cena:

86.35 Kč 345.61 Kč

Množství:

Popis Produktu

[NÁDHERNÉ DEKORACE]- Přidat propracovanosti do svého domova dekor, svatební nebo párty dekorace; tento soubor vytváří okamžité uspořádání kolekci pro podzim, Halloween a Díkůvzdání.Držet je až celoroční přidat barvy a měkké textury ve vaší domácnosti. [ELEGANTNÍ DESIGN]- Naše unikátní dýně dekorace jsou pokryty s sametové tkaniny, módní a atraktivní, nádherné a elegantní, maloval v živé a zářivé barvy, lesklý a texturou.Tyto nóbl dýně je určitě ukázat svůj dobrý vkus. [PREMIUM QUALITY]- Naše umělé dýně jsou vyrobeny s vysoce kvalitní samet a uvnitř je vyplněna s PE částicemi, lehký a odolný, bezpečný a bez zápachu, pokryté sametovou vrstvou, měkké a pohodlné, žádné přebarvování nebo ubývání obavy. [ŠIROKOU APLIKACÍ]- Naše luxusní umělé dýně jsou Perfektní dekorace pro Díkůvzdání večeře, podzim-themed svatby, oslavy narozenin, podzimní sklizně, podzimní dvory nebo zahradami, domky, kanceláře, obchody, ubytovny, apartmány, penziony, učebny, atd. Tyto sametové dýně jsou také perfektní fotografie rekvizity, statek reklamní dekor, přední dveře koše plniva, atd. [SNADNÉ PÉČE & CLEAN]- Naše sametové dýně jsou odolné a opakovaně použitelné, nikdy vadnutí a hniloby, ne potřebovat speciální péči, stačí jen utřít prach na povrchu dýně s vlhkým hadrem.barva: oranžová Materiál: flanel + PE částic Velikost: 15x15cm Obsah Balení: 1 x Dýně Decor (Vzhledem k odlišné výrobní šarže, vzhled nebo barvu výrobku se může lišit od obrázku) Pouze výše obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Specifikace

SKU: w3908

  • Původ - Pevninské Číně

Dát své Recenzi: