Reflexní Motocykl Obtisky Vodotěsné Motocykl Tank Pad Nálepky Univerzální Motocykl Gas Tank Obtisk Motorky Příslušenství
Okrasné & Čištění & Ochrana

Reflexní Motocykl Obtisky Vodotěsné Motocykl Tank Pad Nálepky Univerzální Motocykl Gas Tank Obtisk Motorky Příslušenství

Cena:

239.05 Kč

Množství:

Popis Produktu

Vylepšete si svůj motocykl vzhled s naší nádrže obtisky.Silné lepivosti, tyto obtisky zůstat na místě a jsou šetrné k životnímu prostředí.Jsou navrženy tak, není slábnout nebo trhliny snadno, což je ideální pro dlouhodobé použití.Vezměte prosím na vědomí, nepoužívejte vosk kole po dobu jednoho týdne před použitím.Přidat tyto obtisky na kole a přeměnit jej na atraktivní jízdu.

Specifikace:

Název produktu: Motocykl Tank Pad Nálepky

Barva: 01/02 (volitelné)

Produkt materiál: pryskyřice

Produkt použití: motocykl/elektrické vozidlo

Teplé připomenutí:

1. Vzhledem k teplota barev displeje, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, může být mírný barevný rozdíl v obrázky některých výrobků, a barva je předmětem skutečného objektu!

2. Vzhledem k různé ruční měření, prosím, dovolte mírné rozdíly ve velikosti.

Seznam:

1 sada * Motocykl Tank Pad Nálepky

Více viz podrobnosti o produktu

1.Výjimečný Design: Tyto samolepky pro motocykly jsou vyrobeny z vysoce kvalitní materiál, který může odolávat trhání, vody a slunce.Mají silnou lepivost, která nezanechává žádné lepidlo odešel, když odstraněny.Jedinečný design těchto nálepek bude váš motocykl stylový a oko-lov, a zároveň chrání tělo před poškrábáním a opotřebení.

2.Kvalitní Materiály: Vyrobeno z vysoce-kvalitní materiály včetně vodě odolné a odolné pryskyřice, naše samolepky jsou postavena tak, aby snášet tvrdé podmínky.Jejich výjimečné UV-důkaz a odolný proti povětrnostním vlivům vlastnosti zajistí dlouhodobou ochranu pro váš motocykl.

3.Vynikající Zpracování: Tyto motocykl nálepky pochlubit odborné řemeslné pro hladký vzhled, který nebude slábnout nebo crack snadno.Jejich prvotřídní kvalitu tisku, zajišťuje jasné, přesné a fade-odolné provedení.Plus, žádné otřepy nebo nedokonalosti zeslábnou jejich elegantní vzhled.

4.Okamžitý Upgrade: Tyto samolepky pro motocykly jsou snadno připojit a odstranit, a ne poškodit lak.Nepotřebujete žádné další nástroje nebo vosk použít.Jen peel samolepka, držet ji na vašem motocyklu, a nyní nový vzhled.Nicméně, ujistěte se, že nemáte umýt auto do tří dnů po použití nálepku, nebo to může přijít off.

5.Perfektní Přátele Dárky: Tyto praktické a krásné motocykl nálepky jsou ideální pro překvapit své blízké s ideální dekorace.Chrání kola před poškrábáním a dát jim úžasné dárky pro narozeniny, výročí, nebo jakékoliv příležitosti.Vaši přátelé a rodina bude jistě ohromen s těmito unikátní a praktické dárky.

Specifikace

SKU: w2261

  • Položka Výška - 5cm
  • Položka Délka - 23cm
  • Původ - Pevninské Číně
  • Hmotnost Položky - 80g
  • Speciální Funkce - Reflexní Motocykl Nálepky Tank Pad Nálepky
  • Šířka Položky - 20cm
  • Typ Položky - Obtisky A Samolepky
  • Typ Materiálu - pryskyřice

Dát své Recenzi: