Vánoční Punčocha Ozdoby Party Dárková Taška Santa Candy Pouzdro Rodiny Mantel Police Krbové Římse Schodiště Jídelní Stůl
Dům A Zahrada

Vánoční Punčocha Ozdoby Party Dárková Taška Santa Candy Pouzdro Rodiny Mantel Police Krbové Římse Schodiště Jídelní Stůl

Cena:

108.32 Kč 196.86 Kč

Množství:

Popis Produktu

Body:

1.Překvapte Své Děti: Vyplnit tyto slavnostní a odolné punčochy s dárky a dobroty nechat je nezapomenutelný Vánoce.Budou rádi barevné a roztomilé vzory na každé ponožce.

2.Široké využití: Tyto Vánoční punčochy, ozdoby mohou být zavěšeny na schodiště, krb, strom, krb, jídelní stůl, police, a další.Jsou ideální pro přidání slavnostní fandit do vašeho domova.

3.Vibe Enhancer: Tyto Vánoční punčochy dekorace jsou navrženy tak, aby přidat atmosféru a přinést překvapení a zábavy pro vaši rodinu a přátele.Užijte si šťastné Vánoce s těmito slavnostní a barevné punčochy.

4.Spolehlivý Materiál: Pečlivě vytvořený z měkké a hladké netkané textilie a rouna, tyto vánoční punčochy dekorace jsou ideální pro vyplnění všech druhů dárků.

5.Užitečný Dárek: Léčit vaše rodina a přátelé s kreativní zobrazení Vánoční punčocha dekorace.Naplnit je s candy a občerstvení přidat do slavnostní nálady v této sezoně.Ideální pro děti, kolegů, učitelů a milovaných.

Aby letošní Vánoce nezapomenutelné pro vaše děti s naší živé Vánoční punčochy!Pověsit na římsu a naplnit je s překvapení a zábavy pro vaše blízké.Tyto punčochy jsou ideální pro vyplnění všechny druhy dárků a nechat je nezapomenutelný Vánoční zážitek.Objednejte nyní a zvýšit vaše Vánoční tradice!

Specifikace:

Název: vánoční dekorace punčocha

Materiál: tkanina

Velikost: cca 45*26 cm/17.7*10.2 v

Balení Seznam:

vánoční punčocha dekorace*1ks

Specifikace

SKU: w142704

  • Typ Produktu - Dárkové Tašky A Držáky
  • Materiál - BAVLNA
  • Původ - Pevninské Číně
  • Číslo Modelu - vánoční punčocha ozdoby
  • Sada Typ - no
  • Typ Velkoobchod - Ano(>50 Ks)

Dát své Recenzi: