Vánoční Strom Držák Základní Kovové Skládací Držák Pro Umělé Stromky Vánoční Doplňky Trr Držák Pro Home Apartment Centrum
Dům A Zahrada

Vánoční Strom Držák Základní Kovové Skládací Držák Pro Umělé Stromky Vánoční Doplňky Trr Držák Pro Home Apartment Centrum

Cena:

258.38 Kč 516.99 Kč

Množství:

Popis Produktu

Připravte se předvést své Vánoční strom s naší vysoce kvalitní materiál železo strom, postavit základnu.Navržen tak, aby držet svůj strom bezpečně, že to není snadné převrhnout.Tento multifunkční stromek, stojan na Vánoční strom nevyžaduje žádné další nástroje pro nastavení.Ideální pro Vánoční strom, aby váš strom zobrazení více atraktivní a krásná s naší strom, postavit základnu.

Specifikace:

Materiál: železo

Barva: tmavě zelená

velikost:

Průměr asi 40 cm/15,75 palce, vhodná pro cca 1,9 cm/0.75 palcový železnou trubku;

Průměr asi 50 cm/19.69 inch, vhodné pro 2.2 cm/0.87 inch železné trubky;

Průměr cca 60cm/23.62 inch, vhodná cca 3.2 cm/1.26 palcový železnou trubku

Balení Seznam:

1ks* Strom držitel base

3ks* Šrouby

Více viz podrobnosti o produktu

1.Dlouhodobé a Spolehlivé: S jeho vysoce kvalitní železné materiály, tento Vánoční strom stojí základna je postavena tak, aby vydržely zkoušku času, a poskytuje stabilní a odolný podporu pro váš strom.

2.Spolehlivá Podpora: Náš Vánoční strom stand základní vlastnosti 3 křídla šrouby, 1 kovového rámu, a 4 robustní kovové nohy, zajistit, že váš strom zůstane ve vzpřímené poloze bez obav z převrácení.

3.Prostorově Úsporné: Tento skládací Vánoční strom stand base je navržen tak, aby vám nabídnout efektivní řešení pro ukládání, když se nepoužívá.To přináší mnohé vymoženosti šetří váš drahocenný prostor, a může být snadno složit pro skladování.

4.Rychlé a Pohodlné: Zabezpečte svůj strom s lehkostí pomocí našeho Vánočního stromečku, postavit základnu.Žádné nástroje jsou potřebné, umístěte strom do otvoru a upevněte ji pomocí šroubů.Užijte si bezproblémové slavnostní zdobení v několika minutách!

5.Holiday Harmonie: Přineste ducha Vánoc na jakékoliv nastavení, s tímto všestranným Vánoční strom, postavit základnu.Ideální pro byty, domy, zahrady, centra, hotely, a mimo ni.

Specifikace

SKU: w142354

  • Původ - Pevninské Číně
  • Elektronické - no
  • Číslo Modelu - -
  • Materiál - non-tkané tkaniny

Dát své Recenzi: