Ryby Čisté Dekorace Rybářská Síť Zeď Dekorativní Party Pláž Tématické Zásoby Ocean Themed Tapet Pro Domácí Ložnice Strany
Dům A Zahrada

Ryby Čisté Dekorace Rybářská Síť Zeď Dekorativní Party Pláž Tématické Zásoby Ocean Themed Tapet Pro Domácí Ložnice Strany

Cena:

300.35 Kč 600.48 Kč

Množství:

Popis Produktu

Body:

1.Plný Svůj Vlastní Styl: Dekorativní Ryby Net je ideální pro kombinování s jinými řemesla vytvořit dekor s svůj vlastní styl, který naplní vaše představivost.DIY s našimi Ryby Net Dekorativní!

2.Skvělý Přístup: Dekorativní Rybářská Síť je skvělý doplněk do vašeho oceán-themed večírek.Rybářská Síť Dekorativní zaujme své hosty s bohatou Středomořskou atmosféru.

3.Skvělý Přístup: Dekorativní Rybářská Síť je skvělý doplněk do vašeho oceán-themed večírek.Rybářská Síť Dekorativní zaujme své hosty s bohatou Středomořskou atmosféru.

4.Snadná Instalace: Přírodní Rybí Net Dekorativní Síťované může být použit jako závěsy displeje nebo fotografie prop pro prodejce.Rybářská Síť Dekorativní je snadno zavěsit, jen ho pověsit přímo na zeď.

5.Široce Použitelné: Tyto Přírodní Ryby Čisté Ozdobné síťované Punčochy jsou vhodné dekorace a fotografie rekvizity pro pirátské strany, Hawaiian-themed narozeniny strany, mořská panna-themed narozeninovou párty, pláž, rauty, námořní-themed strany, a více.

Popis:

Ryby Síť je robustní a odolné, ručně tkané, měkké a pohodlné na dotek, bez zápachu, není snadné roztržení, a může být použit na dlouhou dobu.

Rybářská Síť Dekorativní je krásné linie a klasické styly přírodní barevný systém, aby váš domov zejména a elegantní, aby vám silný mořský chuť.

Specifikace:

Název: Ryby Čisté, Dekorativní

Materiál: bavlněné lano

Dostupné barvy: zelená, růžová, modrá, bílá

Rozšířená velikost: cca 100*200 cm / 40*80 cm

Balení Seznam:

2ks* Ryby Net Dekorativní

Poznámka:

Velikost na obrázku je manuální měření, tam bude trochu chyba, viz skutečný výrobek.

Vzhledem k světelné efekty a úhly snímání, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Specifikace

SKU: w140576

  • Materiál - BAVLNA
  • Číslo Modelu - ryby čisté dekorace
  • Podpora - Dropshipping a velkoobchod
  • Původ - Pevninské Číně
  • Elektronické - no
  • Příležitosti - Strana

Dát své Recenzi: