BEAU-Sada Lednice Organizátoři - 8 Vymazat Úložiště Organizér Zásuvky, Kontejnery, Boxy Pro Kuchyň, Lednice, Spíž Skříně
Dům A Zahrada

BEAU-Sada Lednice Organizátoři - 8 Vymazat Úložiště Organizér Zásuvky, Kontejnery, Boxy Pro Kuchyň, Lednice, Spíž Skříně

Cena:

983.88 Kč 1 046.72 Kč

Množství:

Popis Produktu

MĚJTE ORGANIZOVANÉ: Udržovat uklizené kuchyni, a udržet všechny vaše čerstvé přísady, plechovky, konzervy, balení a více organizované.Každé plastové okno je musí mít pro kuchyně, aby se udržet věci uklizený.

JASNÝ DESIGN: jasné, design je tak jednoduché, jak je to možné podívejte se, co položky jsou uloženy, kde a kolik zbývá.Nebudete zůstat přehrabovat kolem vaší lednice nebo skříňky se snaží najít tu správnou ingredienci.

SPECIFIKACE: Celková, obdržíte 8 x kuchyň organizér zásuvky vyrobeny z čirého PET. 4 x malé (19.7 x 13.9 x 7,7 cm) a 4 x střední (24.8 x 17.9 x 10,5 cm).

RUKOJEŤ: Eash zásuvka box je vybaven rukojetí na obou koncích, takže si můžete nosit s lehkostí a zasuňte je dovnitř a ven z vaší lednici, takže je ideální pro použití na spodní části chladničky, kde je omezený prostor.

POUŽITÍ VŠUDE: Ať už potřebujete, aby uspořádaly nové položky v lednici, udržet zmrazené položky uklizené, nebo jen de-nepořádek vaše skříně a zásuvky tyto kuchyň organizátor boxy jsou perfektní.

Materiál:PET

barva:Transparentní

Obsah Balení:

8 x Zásobníky

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Specifikace

SKU: w138755

  • Materiál - PET
  • Původ - Pevninské Číně

Dát své Recenzi: